úterý 15. března 2016

Vytoužený svícen

Už je to dlouho, co jsem na Instagramu v nějakém z interiérů poprvé zahlédla tenhle svícen. Hned mě upoutal tím, jak je zajímavý, ale zároveň jednoduchý a funkční. Takové věci mám ráda čím dál víc. Nač něco, co poutá zbytečně pozornost a rychle se to okouká, když interiér tvoříme spojováním jednotlivostí v celek? Alespoň já se na to tak dívám. A taky je výhoda, že si ho manžel nevšimne hned:-D. 

Svícen navrhla Cathérine Lovatt pro značku Serax a právě jednoduchost a minimalismus jsou pro ní na prvním místě. Je z kolekce Family Set & Daily Beginnings. Já jsem zvolila větší variantu v bílé barvě, ačkoli nejdříve se mi líbil ten menší. Nakonec jsem ale za výběr ráda. 

Co je hlavní, dlouho jsem ho nemohla sehnat. Až teď v březnu se na mě usmálo štěstí a objednala jsem ho  na Suasana.cz. Odtud je i hrnek ze stejné kolekce. Děkuji paní majitelce za ochotu, v nabídce je spousta krásných věcí a ráda si zase něco objednám. Katce z blogu BY KOCZANSKA moc děkuji za tip!

U nás doma se zatím jarní a velikonoční dekorace nevyskytují. Akorát kočičky ve váze. O Velikonocích přidám vajíčka, beránka a pomlázku a to bude stačit. My na to ani nemáme místo. 





A co je u nás nového? Dítě je opět zdravé ve školce, já mám vlasy o dvacet čísel kratší a evidentně jsem tak o dvě kila těžší. Počasí je poťouchlé a moribundus se mě drží. O víkendu snad ale vyrazím s Emou za přáteli do Prahy a příští týden si s mužem uděláme menší výlet ve dvou, tak se moc těším. Musím vám poreferovat o té kosmetice a také chystám jeden zajímavý článek. Nejdřív budu ale muset s maminkou zapátrat ve sklepě:-).

Koukám, že je to můj 200. příspěvek na blogu!:)

Mějte se krásně!

L.

8 komentářů:

  1. Svicen me u Katky take zaujal, takze diky za zdroj, kde se da pripadne koupit:-). Preju hezke dny. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim, ze ted mozna nebude skladem, ale snad brzy bude! Neni zac a diky:-).

      Vymazat
  2. Taky moc gratuluju k blogovemu výročí :) ... Jen tak dal! Mám Vaše články moc rada..

    OdpovědětVymazat
  3. Svícny jsou krásné, ale ta cena?! To si jen tak někdo nekoupí 8-)

    OdpovědětVymazat
  4. Svícen je opravdu nádherný, taky se po nějakém minimalistickém ohlížím ;-).
    V.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!