pátek 11. března 2016

Little Things

Jsou to ty malé věci, na kterých záleží. A všechno můžeme vidět v hezčím světle. Jsme opět nemocné. Ale zase máme klidná rána a jsme spolu. Vaříme si dobroty, čteme si a malujeme. Nemoc nás budí brzy, ale zase nepřijdeme o východ a máme dlouhý den. 









Jsem nešikovná pěstitelka, ale o to větší mám radost, když se u nás něčemu daří. Takový suchý stromeček to je. Ale tak krásný. A v tom světle mu to moc sluší. Myslím, že se k nám hodí. Možná tuhle rostlinu znáte, je to sophora japonica, také zvaná jako "little baby". Poprvé jsem si jí všimla asi na Pinterestu v těch krásných severských interiérech. Dá práci jí běžně sehnat, ale já jí koupila ZDE.

Hezký víkend!

L.

11 komentářů:

  1. Stromek je krásný :-) A to sluníčko - u vás svítí? Já jsem sluníčko neviděla asi dva týdny :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Preju at je Emicka brzy zdrava! Krasne fotky, jako vzdy. A ten hrnek z Manufaktura, ze? Mam tez a uplne ho zboznuju. Krasny vikend.Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát díky, Moniko! Jojo, je to on a mám ho taky ráda:). Dělám si do něj kromě čaje i mega cappuccino:). A líbí se mi, že je to českej porcelán.

      Vymazat
  3. Je veľmi nemilé, že ste maródi. Na druhej strane, ako píšeš, máte krásne spoločné chvíľky. Skoré uzdravenie prajem. Fotky sú prekrásne. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ema je už pár dní v podstatě zdravá, ale ještě občas zakašle a my jí vždycky necháme úplně doléčit. Paralelně jsem to ale chytila já a se mnou se to táhne... Muže to schvátí a za dva dny je úplně ok, kdežto o mě se to několik dní pokouší, pak to pomalu kulminuje a než se z toho dostanu... Ale držela jsem se docela dlouho. Mockrát děkujeme a pěknej víkend!:)

      Vymazat
  4. Luci, ja ti priste venuju rymovnik:-) to je hezky vypadajici kytka, mela by pomahat pri ryme a je to takovej plevel, ze ji nezahubis:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Preji brzke uzdraveni. Hezky se uzijte, az jste brzy v poradku. Nadherne fotky, baby japonia krasna, mam ji slibenou od sestry, tak cekam:-). M.

    OdpovědětVymazat
  6. Holky,drzte se! Sophora je nadherna a na Plantica.cz je za priznivou cenu.Hooodne dlouho jsem se rozmyslela s koupi,protoze jsem ji objevila v jinem obchode s cenou ovsem dvojnasobnou. Takze Lucinko,moc dekuji za tip.Preji vam obema brzke uzdraveni,pacek

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za tip, cena mě taky příjemně překvapila. Bude to můj druhý pokus se Sophorou ;-) Přeji brzké uzdravení

    OdpovědětVymazat
  8. Moc nádherné fotečky a krásný stromeček :) Tiše nad ním taky uvažuji :) Sluníčko taky moc závidím !! Tak mi chybí !! U nás je stále škaredě..:/ ..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!