středa 2. března 2016

Beauty Stuff

Konečně jsem se dostala k tomu, abych vám nafotila některé z věcí, které jsou u nás nové. Ano, mám nové brýle, to jste si mohli všimnout na Instagramu, kde jsem celkem dost aktivní. Mám z nich velkou radost, ale musím poděkovat mé milé kamarádce Katce, která mi je sehnala až v Itálii. Původně měly být světlejší, ale to vůbec nevadí. Jsou takové klasické a mají přesně ten tvar, který mám ráda a jde snad k mému obličeji nejlépe. 

Ale jde hlavně o organizéry Toto značky Umbra. Toužila jsem po nich celkem dlouho. Ten nízký jsem si koupila sama a ten vyšší jsem dostala jako dárek (tím jsi mě fakt dostala, Andreo, děkuju:)). Jak můžete vidět, jeden jsem využila na makeup, druhý na takové ty drobnosti, co se jinak válí na polici. Mají spoustu přihrádek a v interiéru vypadají moc pěkně. Jsou z obchodu iFantazie, který u nás ve městě máme i v kamenném provedení. Já tam nakupuji už dlouhá léta.

Co se týče dekorativní kosmetiky a parfémů, už jsem tu kdysi jeden článek měla. Tady ale vidíte to, co používám každodenně. Paletka Naked2 je stálice a byla to skvělá investice. Kdo má, tak ví. Ale moc příjemně mě v poslední době překvapila i nude paletka od Maybelline. Stála okolo 270Kč a poměr cena/kvalita překvapivý. Některé stíny trošku práší, ale to nevadí. S bází a vhodným štětcem je to fajn. Pigmentace je dobrá. Hlavně ten jeden bronzovo-olivový stín vypadá úžasně. Makeup a pudr True Match jsou také běžně k dostání v drogeriích a vyhovují mi. Makeup je lehký, nedělá mi masku, pudr taktéž. Hlavně mi ale vyhovují odstíny. Já mám přes zimu N1 a vždy jsem musela kupovat drahé značky, abych nebyla oranžová nebo moc hnědá. V drogerii jsem poslední roky dekorativku nakupovala úplně minimálně, tak je to překvapení. Stále mám nejradši tvářenku Illamasqua, která má tak skvělou pigmentaci, že ani po dvou letech užívání neubyla:-D. Stejně tak značka MAC je prostě osvědčená. Arzenál mám normálně asi pětkrát velký, ale toto je na to běžné nošení asi to nejoblíbenější. 









Přežila jsem únor. Pro mě vždy zátěžový měsíc. Nechci si stěžovat, ono vlastně není na co, ale prostě vím, že v tomhle období jsem tak trochu mimo. Ale přežila jsem první daně, další školkové nemoci (skončí to někdy?). Koukala jsem na strašnou spoustu seriálů, až se stydím (novou Vojnu a mír jsem ale vidět musela). Snědla jsem asi tunu sladkostí, málo jsem uklízela a hodně se válela. Byla jsem zkrátka nechutně neproduktivní a je mi to fuk:)). Ono mi to v březnu vždy končí...

Že v tom nejsem sama?

Někdy příště bych se chtěla zmínit o přírodní pečující kosmetice, která mi zachránila pleť. Taky vám hodím recept na ten dort. 

L.

10 komentářů:

  1. Asi ťa veľmi nepoteším, ale "školkovné nemoci" budú pokračovať ako "školské nemoci". Človek sa nikdy nenudí.o) Organizéry sa mi veľmi páčia. Teším sa na na článok o prírodnej kozmetike.

    Anna
    www.glamadventure.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád doufám, že se to časem zlepší, jak mi říkají ostatní... No uvidíme:-/. Díky! Kosmetika bude snad už příště.

      Vymazat
  2. Stíny od Maybelline vypadají moc pěkně, já jsem teď vyzkoušela Catrice a jsem velmi spokojená, i když mi přijde, že celkem práší...Ale nic, co by se nedalo přežít :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Sleek práší hodně a taky se to dá... UD jsou pro mě zatím TOP, ale tyhle Maybelline nejsou o tolik horší, což mě fakt překvapilo.

      Vymazat
  3. Moc pekny arsenal:-), ale naprosto chapu. Nudes vypadaji bajecny, taky podobne odstiny muzu, omrknu, diky za tip:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jedině neutrals, jiný barvy se u mě nenajdou:). Není zač;-).

      Vymazat
  4. Krásný den, Luci, určitě v tom nejsi sama, ta zima prostě k tomu je, aby člověk "dobil bateri" a spomalil, já to dělám ráda :-). Kluci jsou také více doma než ve školce a doma to podle toho vypadá. Článek mě velmi potěšil, právě se chystám na nákup nějaké kosmetiky, tak se nechám inspirovat. A organizéry vypadají moc dobře, obchůdek jsem neznala ;-). Tak hodně sil a zdraví, Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markéto, mockrát díky. Už už jsem doufala, že bude to jaro, ale nasněžilo... Ale to se může stejně tak rychle otočit. Tak ať už nás ty nemoci nechají chvíli na pokoji:)). Měj se parádně!

      Vymazat
  5. Taky bych chtěla mít všechno takhle při ruce... Toníkovi je 4,5 a ještě pořád má dny, kdy si říkám, ještě že mám kosmetiku schovanou. Zrovna včera vytáhl eukalyptový sprej od justu a navoněl si všechno oblečení. I ve skříni. Protáhlo nás to teda pěkně... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám samozřejmě nahoře na polici, to Emičku moje malování moooc zajímá:). Ten eukalyptus zní jako velká lumpačina, pěkný:))).

      Vymazat

Děkuji za komentář!