čtvrtek 20. srpna 2015

Dog days are over

To znamená, že je za námi to parné a líné období v létě... Já vím, trochu už jsem si zanadávala, bylo to otravné, čekalo se na déšť. A ten přišel. Příroda se snad dostala opět do rovnováhy. 

Říkám si - bude ještě léto? Asi jo, takové to pěkné, milé, do 30°C. Ale také míváte koncem srpna takovou "summertime sadness"?:) Já ano, ale když už nejsem školou povinná, těším se i na podzim. 




U nás pršelo celé tři dny a pak jako když utne. Já jsem déšť uvítala, protože doma bylo třeba udělat spoustu věcí - především napéct a vyžehlit:).

Stav kaluží po dešti - parádní. 



L.

5 komentářů:

  1. Musím říct, že od doby, co moje kamarádka bydlí v Anglii a já za ní jezdím na "dovolenou", mám déšť moc ráda. Cítím se při něm jako u ní na návštěvě. A běhání v kalužích si užívám i jako "dospělá" (i když mám pocit, že dospělá asi nikdy nebudu ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě déšť taky ráda. Nejvíc když jsem doma, v křesle, mám kafe a nikam nemusím:-D. A takový ty celodenní deště jsou někdy taky fajn, protože se udělá spousta práce a to domácí válení není špatný.

      Vymazat
  2. Luci, já ji mívám hodně! :-D (tu summertime sadness) Já mám deštivé dny ráda... a teď po těch vedrech jsem si s chutí vyšla do města, i když pršelo... a kaluže jsme si taky užili ;-)
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi ale řekni - co to je za splín? Prostě asi konec léta... Mívám to asi ještě z těch studentských let, kdy jsem se zpátky do školy fakt netěšila.

      Vymazat
    2. Já myslím, že je to prostě příroda... člověk už cítí tu nadcházející zimu, je znát, že se zkracují dny a že léto pomalu odchází... I když já jako učitelka to mám ještě spojený s tou školou ;-)
      V.

      Vymazat

Děkuji za komentář!