středa 1. dubna 2015

Pro tu atmosféru...

Když chci doma hezkou atmosféru, vytáhnu tuhle sadu s motivem stromů. Jedná se o značku Broste, kterou já prostě zbožňuji. Není věc, která by se mi v jejich katalogu nelíbila a myslím, že dokonale vystihuje severský styl s celou jeho životní filosofií. 

Byla to láska na první pohled, když jsem pár let zpátky uviděla ty skleněné lucerny. Pak jsem na ně nějak zapomněla a po čase na mě někde opět vykoukly. Chvíli jsem uvažovala, že zkusím malovat na sklo (jako "dítěti" mi to docela šlo), ale pak jsem si řekla, že zrovna v tomto případě bude originál nejlepší volba. 

Začalo to malým svícínkem ve výprodeji u Šárky z MMB, pak jsem přikoupila velkou lucernu, následně mě maminka k Vánocům obdarovala polštářem.... No a včera mi dorazily úžasné tácky ve stejně krásné krabičce od Veroniky z metamorphosis of my home. Moc se mi u ní na blogu líbily, tak jsem jí oslovila a poprosila také o jeden set. Jedná se o ubrouskovou techniku a ubrousky jsou taktéž Broste. 

Jsem nadšená. 

Neváhejte se podívat i k Veronice na Fler. Má tam další krásné věci. 

Hrnek je od dánské značky Galzone a můžete ho koupit třeba zde






K počasí posledních dní to sedí skvěle. U nás je to opravdu extrémní, všude okolo létají věci z teras a střech, nedá se jít ven. Chvíli je sněhová vánice, pak jen vichr z hor, občas i vysvitne, aby nás to nalákalo ven a hned opět poťouchle udeřilo:).

Co u vás?

Mějte se krásně a ať vám to počasí nic nepokazí, ani plány...

L.

6 komentářů:

  1. Ty stromy jsou krásné - moc krásné. Tady už kolikátý den od každého počasí trochu a stále se to fofrem střídá. Přeju pěkné velikonoční dny. Počasí nám je nezkazí - však bude zase hezky. Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezky řečeno, Jarko, hezky určitě bude:). Jinak moc děkuju. Stromy já zbožňuju! Mohla bych na ně koukat pořád...

      Vymazat
  2. Wow !!!! Luci, krásné, jednoduché a nadčasové .... Líbí se mi tvůj styl. Krásný apríl. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, tak ti "děkuji" :-D:-D, musela jsem to tam na fleru lehce vykoupit...opravdu jen lehce :-D doufám, že časem toho bude v nabídce více, neb je to váážně krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta sada je fakt nádherná! Jdu okouknout Fler ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, nádhera ..... vypadá to úžasně, moc krásné fotky !!!! Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!