čtvrtek 19. března 2015

Jarní šatník a oblíbené kousky

Jestli jsem na blogu ještě o něčem nepsala, pak je to oblečení. Já na to totiž ani nejsem expert. Oblékám se ráda, snažím se vždy o zařazení nějakých "trendy" věcí, abych šla s dobou, ale hlavně kupuji to, v čem snad vypadám dobře, co mi lichotí. Obvykle zakrývám "zadní partie", naopak mám ráda obtažené paže (z toho lze snadno identifikovat mé nedostatky a snad i přednosti). Co se týče stylu, přijde mi, že jsem se našla až po dítěti (a s blížící se třicítkou). Na barvy jsem nikdy moc nebyla, dřív jsem dokonce chodila výhradně v černé, což už teď neplatí. Určitě ráda nosím černé kalhoty (viz zmíněné nedostatky) a nějaké bundičky, ale když kupuji tričko nebo svetr, na 99% v jiné barvě, většinou je to bílá, šedá, béžová. No a sama jsem překvapená, kolik věcí mám v pudrových odstínech. 

Mám moc ráda doplňky, ale vůbec to s nimi nepřeháním. Ven nosím hodinky a je pravda, že toho na sobě moc nesnesu. Bižu náušnice mívám jen výjimečně, to samé náhrdelníky. Jsem spíš na náramky. A je mi trochu líto, že nenosím snubní prsten, ale po narození dcery jsem dost zhubla a je mi volný. Nehledě na to, že se pořád patlám v těstě, v písku, a tak dále.... No na to je mi těch diamantů líto (já vím, já vím, snubák se má nosit:)).  

Jsem ohromně vděčná, že jsem objevila ideální dioptrické brýle, zbožňuji copánkové vzory, "kožené" kalhoty a legíny, různé "open" svetry a kabátky, parky, z obutí "high top" tenisky a kotníkové boty obecně. Ulítávám na slunečních brýlích, které ale také rozbíjím a ztrácím. Do budoucna chci pořídit nějaké kvalitní a snad i dioptrické (k čočkám jsem ještě nedošla). Jinak mám moc ráda šátky, snoody, nákrčníky, z praktického hlediska dávám přednost cross body kabelkám a velkým brašnám. 

Jistě si všimnete, že za módu neutrácím, lepších kousků mám jen pár, protože já cpu peníze úplně jinam (dítě, bydlení, focení a podobně:)). Když už koupím něco luxusnějšího, pak je to něco, co mě neomrzí (např. kozačky, kabát, šaty), protože to je můj častý problém... Kdybych měla práci vyžadující nějakou lepší reprezentaci, jistě bych volila jinak. 


Tak tady je výběr pár kousků na jaro... Upozorňuji, že jsem na jarních nákupech ještě pořádně nebyla! 


Svetr C&A, brýle Ana Hickmann


Lindex

Brýle C&A

Snood Asos

Reserved




Lovelinks



Promod, CK


Amy's Stories




Triwa

Co jste si pořídily nového? Předpokládám, že můj blog (a hlavně tenhle článek) čtou hlavně ženy. A co rády nosíte? Něco už jsem viděla u vás v článcích... Já ještě určitě potřebuji nové boty! 

L.

8 komentářů:

  1. Pekny satnik! Ta pudrova halenka je krasna. A tobe urcite slusi vsechno, kdyz jsi takovy "diblik" hubenej:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No! Hubená jsem opravdu byla, dva roky zpátky jsem nosila kalhoty velikosti 34:-D, ale to už je dávno pryč... Pudrová halenka je opravdu pěkná a jsem ráda, že jí mám, děkuju:).

      Vymazat
  2. Hmm, reserved, c&a, lindex...povedala by som, taka klasika, prijatene ceny i vyber. Ja tiez - vzhladom na postavu -sa nemozem rozsupnut:))) najviac ma trapia rifle(najma ked letie slimky ....vypadam ako spekacka). Minuly vikend som sa odhodlane vybrala jedny si kupit, chcela som nieco uuplne obyc( ja viem, v his alebo mustangu by mi nasli jeansy na mieru, ale za cenu polovice objektivu, na ktory si setrim) a skoro som sa rozplakala....nakoniec som jedny nasla a tesim sa na leto, pretoze nosim sukne a saty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, obyč věci za obyč ceny z obyč obchodů:). Samozřejmě, mít neomezený rozpočet, umím se vyfiknout jako Olivia Palermo (škoda, že nemám tu postavu:-D), ale ten nemám, takže taková "z nouze ctnost". A ono to někdy ani není poznat, když člověk umí vybírat a nakupovat. Nakupuju i hodně na Asosu a tam jsou celkem zajímavý kousky. A co se týče riflí, ty já moc nenosím. Když, tak skinny nebo slimky a ideálně delší triko, anebo mám jedny haremky - a ty stály 600 a chválí mi je i lidi, co normálně nosí džíny za x tisíc:-D. Jasně, hodně jde o střihy a materiály, to je prostě v tý levný konfekci znát a musí se vybírat. A objektiv je mnohem lepší investice, o tom bych mohla vyprávět. Já šetřím na nové tělo (ne vlastní:-D, ale foťák). V létě nasadím šaty, sukně, žabky a jsem taky v pohodě:-).

      Vymazat
  3. Už se těším na tvé jarní outfity a díky za inspiraci kočko! Jsem ti vlastně slíbila poslat značku těch mých dioptrických brýlí co?

    OdpovědětVymazat
  4. Luci, slušná výbava :-))))...... krásné kousky :-)))))

    OdpovědětVymazat
  5. Luci musím pochválit krásné kousky.A ty brýle jsou boží!Ujíždím na slunečních brýlích a musím přidat i dioptrické...tak snad mě v optice nějaké osloví .-)bez nich už špatně vidím na písmenka .-)Hezký denVěra

    OdpovědětVymazat
  6. Ráda nakukuju do cizích skříní, protože já mám sice plnou skříň věcí,protože i v 35 obleču věci ze střední. Ale to je právě kámen úrazu - nenutí mě to sledovat trendy, kupovat nové věci... Jsem schopna vyštrachat a obléct něco, co jsem měla v období maturity, protože tehdy to byl můj oblíbený kousek a přece ho nevyhodím a podle toho to vypadá - teda já vypadám... Navíc mě nakupování nebaví a nemám na to čas (raději podnikám zajímavější věci) - ale stydím se... ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!