pátek 25. listopadu 2016

FLER tipy

U nás doma se marodí. Nemarodím já, ale mé malé já:). Nic akutního a nic hrozného, ale už s tím prostě musíme zatočit! 





Ne že by bylo víc času na brouzdání po internetu, ale musela jsem něco málo nakoupit a něco kvůli tomu prošmejdit.

A jistě někdo z vás ocení pár tipů. Tentokrát to bude Fler! 

Su Bogati

Zuzana je mi moc blízká svými příspěvky z útulného domova a je to moc milý člověk. Každý rok mě uchvátí svou vánoční výzdobou a navíc je ohromně šikovná, krásně šije. Koukněte i k ní na blog a na Instagram. Na Fleru má nádherné výrobky. Znám její skřítky, koníky, ale koukněte na panenky ve stylu Fridy Kahlo! Ty mě dostaly.

Ema&Julie

Podle profilu máma a dvě dcery, všechny umělkyně, nabízejí úchvatné kousky. Koukněte na jejich houbičky a melounové mísy. Je to originální a takové pozitivní.

Amélka

Klára Kubešová má překrásné ilustrace. Možná znáte její nažehlovačky, které často v domovech zdobily třeba adventní kalendáře. Jsou to nádherné motivy a Klára má bezpochyby nezaměnitelný styl.

Nadoma a Naven

Nadoma a Naven jsou maminky, které šijí kvalitní dětské oblečení. I já jsem u nich nakoupila a nemůžu si tu kvalitu látky a provedení vynachválit. Možná si z mých fotek vzpomínáte na tuniku s liškama, která upoutala pozornost snad každého. Je to oblečení, které se neopere a vydrží.

Jitkita

Jitka žije v pohádkovém světě. Asi jako já, to je mi blízké. Ta její fantazie je neskutečná a já jsem ráda, že jsem jí objevila, protože její výrobky jsou jako dělané pro mou malou vílu. Miluji ten magický svět elfů. Všechny ty korunky, čelenky, náhrdelníky,... Magické.

Nana PARTY

Magdu už ode mě asi znáte a jistě o ní ještě uslyšíte. Specializuje se na dětskou grafiku, oslavy, produkty do dětských pokojíčků. Zrovna má novinky - dětské metry a cedulky k adventnímu kalendáři. Koukněte i na její webovky a pokud jste v Praze, zavítejte k jejímu stánku na mini dětský prodejní festival.

LaTonka

Krásné panenky a oblečky na ně. Koukněte.

Soamijewelry

Elena a Peter jsou zlatníci a na svém profilu píšou, že jsou zamilovaní do kamenů a všech technik výroby šperků. A jeden do druhého. Je to znám, protože jejich výrobky jsou opravdu speciální. I já mám dva na wishlistu.



Na Fleru se toho jistě najde mnohem víc. Nechala jsem si tam vyrobit adventní svícen, tak jsem na něj zvědavá (no jo, trochu pozdě). Máte i vy nějaké tipy na zajímavé prodejce?

L.

2 komentáře:

  1. Milá Luci, to je šikulek najednou. Díky za krásné typy. Mohu nabídnout dílka mého syna...více o něm u mě na blogu :-) Pá Věrka a posílám pohlazení marodovi, ať je brzy fit.

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne tipy, Su Bogati "znam" jako jedinou, a NANA p., mrzi me, ze prvni zminena uz nema dale nepublikuje na blogu:-(, je skvely. Peknou nedeli. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!