středa 25. května 2016

Pruhovaná

Po váze od značky Kähler jsem koukala dlouho. Nejdřív mě uchvátila ta s černými pruhy. Už je to dávno a tehdy to ještě nebyla taková "masovka". Pak mě právě trochu odradil fakt, že jí vídám všude (samozřejmě hlavně v rámci Instagramu).

Ale když po něčem dlouho toužíte, kupte si to. Já jsem trochu alibista a nákup si umím odůvodnit. V poslední době jsem k mému úžasu obdržela několik kytic (od ženského, nikoli mužského, pohlaví) a zjistila jsem, že nemám vázu s dostatečně širokým hrdlem. A tak je přeci jasné, že je potřeba ji koupit.

A moje kamarádka Gábina, můj "partner in crime" v utrácení, mi dala pokyn "kup si jí"!

Tak jí mám. Se stříbrnými pruhy, protože mám stříbrné prvky na hodinách nad stolem, úchytkách v kuchyni a tak dále... A protože se krásně odráží. Toho kontrastu bílá-černá už jsem navíc trochu přesycená. 

Trochu mě tedy překvapilo, že váza jako taková není bílá, ale spíš krémová. Chybu vidím v produktových fotografiích. Mně to vůbec nevadí, máme krémovou sedačku, ale někomu by to vadit mohlo. 

Váza je nádherná a pořád na ní koukám. 









Škrtli jste si v poslední době něco z materiálního wishlistu? Co to bylo? A jak dlouho jste po té věci toužili?

L.

6 komentářů:

  1. Je krásná. Já už mám doma tolik věcí, že se spíš zbavuju, než pořizuju... Myslím, že ještě pár let a budu bydlet v holobytě... :-). Wishlist mám spíš na cestování a koníčky a je hoooodně dlouhý. Momentálně zdravím z Norska. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to každopádně, doma už mám taky více méně všechno. Záměrně píšu o těch materiálních přáních, protože ty nemateriální jsou většinou dost osobní a nechávám si je pro sebe:).

      Vymazat
  2. Vaza je krasna a pravda, uz ji je hodne videt. U nekterych veci mi to ale zase tak nevadi. Pokud se z toho chci doma tesit, proc ne. Papirove pytle Le Sac... jsou taky vsude a jsou fotky, kde se mne porad libi. Takovych veci bychom nasli hodne. Ja si ted povinne davam nakupovaci pauzu:-). Uvidime na jak dlouho:-). Hezky den. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Luci paradni ta vaza...a wishlist mam proskrtany letos dost, kdyz to sectu, maly novy auto by za to bylo...od notasu po robota pres veci pro malyho, neco do bytu, neco na zahradu...trochu jsem se rozsoupla s jarem a to jeste letos vubec nekoncim...radsi to nepocitat ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!