úterý 24. května 2016

Pastelové


Už jste ochutnali Makronky malý princ? Já teprve dneska. A "teprve" píšu proto, protože jsem o nich slyšela poprvé už pár měsíců zpátky, ale pořád mi unikaly. Zkrátka byly často vyprodané. Tak moc lidem chutnají. 

Přiznám se, že jsem makronky dřív nemusela. Něco tak přeslazeného - co na tom je? Ale zřejmě jsem doposud neochutnala ty pravé, poctivé. Nejenom skořápky jsou dokonalé, ale samozřejmě i ten krém. Levandulové jsou opravdu levandulové. Ale můj favorit je slaný karamel. 

Podívejte se na stránky, kde si můžete přečíst, kdo je vyrábí (opět jedna šikovná maminka, která dokonce absolvovala kurz v Paříži) a jaký mají příběh. A hlavně ochutnejte. Jsou k dostání v různých kavárnách a obchodech v několika městech, ale samozřejmě i na objednávku. Info bývá na Facebooku

Kdo je u nás miluje nejvíc? Ema! Hlavně ty malinové:).



L.

3 komentáře:

  1. Makronky jsou zkrátka ikona! Zkoušeli jsme je doma už párkrát, ale výzvu jsme bohužel nepokořili, chuťově pecka, ale design - děs :-) Ale vytvořily jsme si s dcerou dokonalý rituál. Pokaždé, když se vyskytneme v Praze, zajdeme k Paulovi a dáme si kávu a jejich velkou makronku, které láskyplně říkáme MAKRÓNA a slintáme blahem :-)
    Přeji hezké dny, Klárka.

    OdpovědětVymazat
  2. No tak tieto vyzerajú skvostne. Mňam. Andrea

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!