středa 11. listopadu 2015

Dočkala jsem se

...nového, většího stolu. Mívali jsme stůl z IKEA pro dva a už to hodně dlouho ve třech nešlo:-D. Manželovi to sice vůbec nevadilo (nechápu), ale mě už to tísnění iritovalo neskutečně. 




Nebudu tady machrovat s hojně kupovanými židlemi, k nám se prostě hodí, tak jsme je přikoupili. Jsem ale ohromně spokojená právě s výběrem stolu. Stručně, nemáme tu prostor pro něco velkého a mohutného, šetříme místo kde se dá. Byt máme vymyšlený prakticky na centimetry. Tenhle nejen že se hodí právě k židlím, ale je krásně vzdušný. 

Tohle byl takový první krok ke změně. Mám čím dál tím větší potřebu žít v nerušivé bílé a dát důraz na designové doplňky. Přibylo nám doma pár skandinávských kousků, což vám ukážu později.

Ale už teď mám pro vás tip na pěknou dekoraci. Tyhle dvouvrstvé pytlíky a pytle (jsou i větší a velké varianty) můžete použít prakticky na cokoli. Já jsem ho použila jako obal na tlustici. Grid vzor teď hodně frčí a mně se moc líbí. 





Na pytle koukněte k Nana PARTY!

Slánku a pepřenku jsem koupila ZDE.

Pořídili jste si něco nového? Já se naší malé-velké přeměny nemůžu nabažit.

L.

13 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Báro, má je teď skoro každý:)). U nás v okolí teda ne, ale takhle co vidím na netu... Když k nám se prostě hodí. Nebyla jsem úplně nadšená z barvy podlah a dveří (s tím už jsme byt koupili), ale teď jsem to - i díky těm židlím a tomu stolu - začala mít ráda:).

      Vymazat
    2. Taky jsem tuhle barvu (nebo spíš odstín dřeva) ještě nedávno neměla ráda, ale poslední dobou pozoruji, že když něco vybírám, tenhle odstín vítězí :-) A co je mi naprosto jasné - jednou skončím přesně u toho stylu, který měli moji rodiče, když jsem byla mladší, a který jsem nesnášela :-D
      Máte to moc hezké :-)

      Vymazat
  2. Kde se takove zidle shaneji??do obchodu moc nechodim,ale na blozich je vidim casto.moc se mi u vas libi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nábytek mikulec, nábytek magenta...apod. Jmenují se enzo.

      Vymazat
  3. Lucie, máte to doma vážně krásné! Ten stůl je perfektní. Já mám stejnou židli- prošla mne doma jen jedna- víc by má drahá polovička nezkousla:) \jsem za ní ráda- za židli, i za polovičku:-) U vás se mne moc líbí.
    Pozdrav od moře posílá
    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, mockrát děkuju a zdravím ze zimy:)). Dnes tu sněžilo.

      Vymazat
  4. Luci, je to paráda, úplně tady slintám ;-D. A židle se k vám opravdu perfektně hodí, ať si je má, kdo je má... a co jako? ;-) Plně chápu, že se nemůžeš nabažit. U nás je taky pár novinek, hlavně u malé v "pokojíčku", takže snad brzy na blogu!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokojíček má malá fakt parádní, koukala jsem! Děkuju:).

      Vymazat
  5. Židle krásné. Pytlíky pěkné, jen - to je tolik lidí ochotných za to dát ty peníze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Myslím, že ne:)). Obecně za papír není zvykem moc utrácet, jakkoli je kvalitní. To je asi pro nadšence.

      Vymazat
  6. Luci od té doby,co jsem u tebe viděla tenhle stůl,tak ho mám v hlavě:) já zvažuju právě výběr stolu a chtěla jse zas dřevěný, ale ten tvůj bílý je tak lehounký na pohled, taky máme byt na cm vymyšlený:) měla jsem vybraný v Ikea ten jasanový,jenže to úplně splývá s podlahou..ale nikdy jsem někoupila nic tak velkého z plastu...jak se ti to udržuje? Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vlastně ani nevím, co je to za materiál. Jako obyč plast se mi to úplně nezdá. Někdo mě na Insta varoval, že se snadno poškrábe, ale používáme na různé tvoření podložky a na jídlo prostírání. Jinak jsme všichni opatrní tak nějak celkově. Udržuje se mi dobře. Jasanový ladící s podlahou zní ale taky dobře a přírodní materiál je prostě znát...

      Vymazat

Děkuji za komentář!