čtvrtek 17. září 2015

Wishlist

Jelikož se u nás v rodině dárky kupují celkem s předstihem a většinou se ptáme na svá přání, vytvořila jsem si také wishlist na Dej mi dárek:). 



Je mi jasné, že většinu z toho nedostanu. Něco vůbec, něco si budu muset koupit sama:-D. Ale to nevadí. Jsou tam i lehce sehnatelné a poměrně finančně nenáročné dárky. O těch drahých budu snít. 

Také si uvědomuji, že například vůbec nepotřebuji to zrcátko od Umbry, ale prostě se mi líbí. Ach jo. Věšák ve tvaru stromu se mi líbí už dlouho, mám v plánu nechat ho udělat naším truhlářem. Už vidím, jak můj muž protáčí oči:). Mlýnky Bottle od MENU jsem právě objednala s kamarádkou, která žije v Německu, takže ty můžu škrtnout:). Budou se mi hodit k termosce od téže značky. Na náušnice se také chystám už nějakou dobu. Ten úžasný kabát je asi nesehnatelný, asi si ho budu muset nechat ušít. Po tom už toužím roky. Mlékovka je také na pořadníku už nějakou dobu, organizér TOTO chodím pravidelně okukovat. Dřív jsem chtěla jinou verzi do koupelny, ale tam mám něco jiného, takže tento bych si přála do mé "domácí kanceláře" (rozuměj - do mého mini pracovního koutku vedle počítače). Lampičku Follow Me si jednou stejně pořídím a ty krásné minimalistické hodiny jednou také budou, ale až do dalšího bydlení:)). A když nad tím tak přemýšlím, tak vlastně asi nepotřebuji nic z toho, protože to největší přání jsem si splnila teď v srpnu, když jsem si koupila nové tělo. A teď nemyslím vlastní tělesnou schránku, ale fotoaparát:). A jak podotkl můj muž - nový prsa by za to byly:)).

Celý wishlist je ZDE a průběžně se bude měnit. 

Po čem toužíte vy? Fakt mě to zajímá. Plníte si přání sami?

Už jste si u mě zasoutěžili s Mámami? Jestli ne, tak hurá do toho, třeba si něco škrtnete z wishlistu:).

L.


9 komentářů:

  1. Teda ten kabát? Ten je úžasný, i když není ani pořádně celý vidět, hned jsem se do něj zamilovala! Mlékovka taky pecka, vážně originální. A věšáčky mě také dostaly!
    A vůbec, celý Tvůj seznam je mi moc sympatický!
    Já teď asi nejvíc toužím po šicím stroji. No mé narozeniny se blíží a mám tušení, že se mi snad mé VELKÉ přání splní!
    Přeji ať se Ti většina věcí z virtuálního seznamu zhmotní doma :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, ta mléčenka se dá sehnat kde? Já už po něčem takovým toužím cca 1,5 roku a nikde jsem to neviděla:o(

    A jelikož si každej rok píšu wishlist, tak si přání plním skrz rodinu, která mě obdaruje:oD

    OdpovědětVymazat
  3. Ten věšák plánuju do našeho lesního pokojíčku taky, chtěla jsem ho zkusit vyrobit s menší pomocí kamaráda truhláře doma. Ale nějak nestíhám, potřebovala bych čtyři ruce a den se 48 hodinami minimálně :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný výběr,pokud mohu,přidávám vlastní zkušenost s touto skleněnou mlékovkou, mám ji a moc mě mrzí,že je prakticky neumytelná, o vyleštění vodních kapek ani nemluvě, nedá se do ní vůbec malým otvorem dostat,příště bych asi volila bílou porcelánovou variantu.Jenže ta není už tak pěkná :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju za postřeh, protože jste mi potvrdila mou obavu. To je zrovna věc, která mě dost rozčiluje, takže si asi nechám zajít chuť. Ano, ta porcelánová už není tak pěkná. Díky!

      Vymazat
  5. Lampička Follow Me je rozkošná. Dlouho jsem si ji přála, teď v červenci jsem ji koupila díky letní slevě a pořád se na ní nemůžu vynadívat. Určitě si ji v seznamu nechte, těšte se a až ji budete mít doma, určitě budete nadšená.

    OdpovědětVymazat
  6. Mléčenka a hodinky, ty bych si přidala do toho svého WL, ale celý výběr je krásný a něžný!
    Já mám poslední dobou fobii ze shromažďování věci, spíš se jich snažím zbavovat, ale naposledy jsem si udělala velkou radost a koupila si domů Acapulco křesílko, přesto, že mám v obchodě dvě, jsem prostě neodolala... srdeční záležitost ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten popruh na foťák potřebuju, ale ještě jsem na tak hezkej nikde nenarazila... Dej mi dárek je super, pomáhá mi rozhodnout se, co opravdu chci a dost přání už se mi splnilo :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Luci taky jsem si pred casem udelala wishlist,ale mela bych ho aktualizovat,neco jsem z nej uz dostala,nebo si koupila a nebo se ma prani uz zmenila :-) Jinak loni jsem si koupila po dlouhem hledani cerny kabat s takhle zajimave resenym limcem v Mohitu,jen nema pasek ale je na sikmy zip. Sezona kabatu teprve zacne,urcite na podobny nekde natrefis ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!