středa 23. září 2015

Losování

Dneska je venku šedivo, zamračeno, někde dokonce prší, ale já mám pro dvě z vás příjemnou zprávu...

Ale ještě se vrátím k vašim příspěvkům...

Děkuji za krásné komentáře! Pro některé z vás bylo jistě milé zavzpomínat si na chvilky s maminkou a na to, co pro vás udělala. V době každodenních povinností na to někdy není čas. Zmiňovaly jste šité outfity, oblečení na panenky, ale i vlastnoručně upečené dorty, zvířátka z kaštanů a podobně. 

Dřív bylo DIY (pokud použiji tento cizí termín) přirozenou stránkou života, protože zkrátka nebylo k dostání mnohé zboží. Byla to často jediná možnost, jak mít něco slušného na sebe nebo na hraní. Dnes je domácí tvoření v módě zrovna tak a není divu, ono to má totiž mnohem hlubší rozměr. Já si vždycky u nějaké kreativní činnosti odpočinu, vypnu, je to prostě terapie. A pokud tvoříte s někým, stmeluje to. Je prostě důležité, abychom se jako maminky s dětmi o nějakou společnou činnost pokoušely. A je úplně jedno, jak jsme šikovné. Já jsem včera s dcerou vyráběla papírové šaty na vílu Zvonilku a úplně jsem se divila, jakou z toho měla radost:)).

Ale už k věci... Má malá a nemocná Elsa hned po snídani vylosovala dvě dámy, přičemž ta první má možnost volby (polštář/zástěra). 





1. Ilona Řezaninová



2. Ivana Poschlová


Gratulujeme! Můžete očekávat mail a balíček:).

Děkuju čtenářkám za účast, dámám z Mámami za ceny a zahrajte si zas;-).

L.


4 komentáře:

  1. I my z Mámami bychom Vám všem chtěly poděkovat za účast v naší soutěži! Četly jsme každý Váš komentář a bylo opravdu moc krásné vidět, jak na své mámy vzpomínáte, oceňujete jejich snažení a snažíte se vytvářet krásné vzpomínky i Vašim dětem. Milé dámy, má to smysl! Mateřství je někdy až trochu nad naše síly, ale zároveň je to asi to nejkrásnější co jako ženy můžeme prožívat! Užívejte si podzimu a tvoření, pečení, společného čtení s vašimi dětmi. Výherkyním moc gratulujeme a Vás všechny samozřejmě moc rády přivítáme v našem obchůdku, který je pro Vás neustále otevřený:) Tak naviděnou...Vaše mámy z Mámami!

    OdpovědětVymazat
  2. Lucko,
    to není možné!
    Já jsem vyhrála :-)
    Křičím tady radostí!
    Přihlásila jsem se den před ukončením na poslední chvíli.
    Dneska je sice venku pošmourno, ale zase nám začíná barevný podzim :-)
    O mě se dneska pokouší nějaké nachlazení a tak se tu prolévám zázvorovým a jablečným čajem .
    Byla jsem dnes na prevenci mamografii, bez nálezu, koupila lístky na kulturu a podzimní časopis Venkov, náhodou si vypůjčila knížku, kterou bych ráda přečetla a teď výhra, takže nakonec mám moc pěkný den !
    Díky moc nemocné dcerce Else, ať je brzy opět zdravá, tobě Lucko za nápaditou giveway a krásné fotky na blogu i za rozšíření nových obzorů o Mámami :-)
    Ráda bych tedy obláčkový polštář, už dlouho po obláčkách pokukuji :-)
    Zástěru už mám .
    Krásné tvořivé podzimní dny!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!