pondělí 7. srpna 2017

Pro prcky i předškoláky

Pár měsíců zpátky jsme byli v planetáriu. Máme ho tu nové, moderní, celý vesmír promítají přímo nad vámi a ukazují všechno možné. Slečnu to nadchlo. Vlastně už před tou hvězdárnou se zajímala o planety.

A tak nám přišel vhod Malý průvodce hvězdnou oblohou s fluorescentní nití. Slečna si souhvězdí sama vyšila a před spaním si je ukazujeme.










Do školy zbývá rok, ale písmena už v podstatě umí. Snaží se číst a skládat jednoduchá slova, takže jí udělala radost abeceda k dokreslení. Slečna je výtvarnice, ale tady jí hlavně bavilo vymýšlet věci, které by k počátečním písmenům mohla nakreslit. Tahle šikovná krabička se bude jistě hodit i do budoucna, až se bude učit psát, protože na kartičce jsou písmena jak tiskací, tak i psací. 












Nejen tyto věci seženete v obchodě Proprcky.cz. Čím je mi ten obchod sympatický? Asi opět tím, že má vizi s přidanou hodnotou. Nejde jen o zisk v podobě přeprodeje věcí, ale je za tím myšlenka nabídnutí kvalitní autorské tvorby s příběhem. Máte možnost produkty nakoupit na jednom místě a poznat i nové autory, na které byste narazili možná jen na nějakých marketech. Vřele doporučuji.

L.

4 komentáře:

  1. Luci, děkuji za inspiraci .... ten průvodce hvězdnou oblohou vypadá super .... píšu si pro Ježíška ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá tak krásně, já být dítě tak si s tím jdu hned hrát :) Do budoucna budu pracovat ve škole, myslím, že něco takového budeme taky potřebovat :) Eloorka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď je na trhu opravdu tolik krásnejch hraček a pomůcek pro děti. Je z čeho vybírat. Hodně mě teď baví nakupovat různý kreativní potřeby a těším se na září, E. bude chodit do výtvarky.

      Vymazat

Děkuji za komentář!