středa 17. února 2016

Zabijačka

Potřebovala bych nastavit den (jistě nejsem jediná), pak bych možná stíhala psát na blog tak, jak bych chtěla:). 

Tak alespoň zpětně jedna koláž z únorové zabijačky, kterou každý rok pořádá Hotel Park Golf

Já na maso moc nejsem, na zabijačkové pochoutky už vůbec ne, ale můj muž si přišel na své. A nebyl by to on, aby hned nevyzpovídal řezníka:). Já jsem to stihla nafotit a zajímalo mě plnění jitrnic. Klasickou zabijačku se vším všudy už ale v dnešní době jen tak neuvidíme.


L.

10 komentářů:

  1. Ooo to balení paštik je prostě úžasné! Hrozně se mi líbí tento styl na medu, marmeládě, paštikách čajích, všude :-) A tlačenku jsme dělali nedávno domácí, ovšem maso bylo kupované :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, to balení je úžasný. Marmeláda takhle prodávaná je nej!

      Vymazat
  2. Kolaz pekna moc, ale zabijacku ja neeeeeeee:-(. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nee, ale byla jsem tam v podstatě pracovně:).

      Vymazat
  3. Krásné počasí vám vyšlo:-) Nedávno jsme dostali balíček dobrot z domácí zabíjačky, mňam. Už není nic :-) L.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám zabijačky i výrobky z nich moc ráda,od dětství jsme je dělali aspoň jednou ročně u babičky,co já se namotala jitrnic :-) Na poslední jsem byla asi před pěti lety a hned bych si to zopakovala ;-) A.

    OdpovědětVymazat
  5. No to je tedy příspěvek :-D Tohle by mělo podléhat cenzuře ;-) Poslintala jsem si klávesnici :-D Krásná koláž!

    OdpovědětVymazat
  6. To mě podrž! Nikdy by mě nenapadlo, jak taková koláž ze zabijačky může skvěle vypadat...
    V.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!