Potřebovala bych nastavit den (jistě nejsem jediná), pak bych možná stíhala psát na blog tak, jak bych chtěla:).
Tak alespoň zpětně jedna koláž z únorové zabijačky, kterou každý rok pořádá Hotel Park Golf.
Já na maso moc nejsem, na zabijačkové pochoutky už vůbec ne, ale můj muž si přišel na své. A nebyl by to on, aby hned nevyzpovídal řezníka:). Já jsem to stihla nafotit a zajímalo mě plnění jitrnic. Klasickou zabijačku se vším všudy už ale v dnešní době jen tak neuvidíme.
L.
Ooo to balení paštik je prostě úžasné! Hrozně se mi líbí tento styl na medu, marmeládě, paštikách čajích, všude :-) A tlačenku jsme dělali nedávno domácí, ovšem maso bylo kupované :-D
OdpovědětVymazatPřesně, to balení je úžasný. Marmeláda takhle prodávaná je nej!
VymazatNádherná koláž♥
OdpovědětVymazatMončo, díky moc!:)
VymazatKolaz pekna moc, ale zabijacku ja neeeeeeee:-(. M.
OdpovědětVymazatJá taky nee, ale byla jsem tam v podstatě pracovně:).
VymazatKrásné počasí vám vyšlo:-) Nedávno jsme dostali balíček dobrot z domácí zabíjačky, mňam. Už není nic :-) L.
OdpovědětVymazatJá mám zabijačky i výrobky z nich moc ráda,od dětství jsme je dělali aspoň jednou ročně u babičky,co já se namotala jitrnic :-) Na poslední jsem byla asi před pěti lety a hned bych si to zopakovala ;-) A.
OdpovědětVymazatNo to je tedy příspěvek :-D Tohle by mělo podléhat cenzuře ;-) Poslintala jsem si klávesnici :-D Krásná koláž!
OdpovědětVymazatTo mě podrž! Nikdy by mě nenapadlo, jak taková koláž ze zabijačky může skvěle vypadat...
OdpovědětVymazatV.