úterý 2. února 2016

Losování

Těší mě, že byl o podkolenky takový zájem. A ráda jsem si přečetla, po čem ženy touží:). Chápu každou z vás, ať už je to bydlení, kosmetika, oblečení, šperk, kniha nebo foto potřeby, máme podobná přání a sny. V tomhle směru se často řídím jednoduchým pravidlem: If you can't stop thinking about it... buy it!:) To samozřejmě nejde uplatnit vždy. Záměrně jsem se ptala na materiální přání, protože zdraví a spokojenost pro sebe a své blízké chceme přece všichni. 

Proběhlo tedy (u nás vždy oblíbené) losování a dvě dámy se můžou těšit na lišky. Nosit je bude chlapeček od Moniky Vajsové a malá Matilda od Lucky:).  



Hezký den!

7 komentářů:

  1. Ja se samou radosti zblaznim!!!!Ted jsem to zjistila ze jsme vyhraly a mam silenou radost!!!Emicko dekuju a mamince taky mooc.Je to poprve co jsem neco vyhrala.Filipek o tom ani nevi!!!Strasne moc dekujeme.Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratuluji Vám moc!!! Také jsem se těšila, že možná snad? Ale já budu štěstí určitě příště. Krásně je užívejte a pěkný den.

      Vymazat
    2. Dekujeme,urcite se na vas stesti priste usmeje;0) Hezky den vsem!!!M&F

      Vymazat
  2. Moc děkujeme! Poprvé jsme spolu s Máťou něco vyhrály :-)

    OdpovědětVymazat
  3. gratuluji výherkyním :-)

    OdpovědětVymazat
  4. gratuluji k lištičkám :-) Dita F.

    OdpovědětVymazat
  5. Výherkyním gratuluju a pokud jste nevyhrály, jako já, a po podkolenkách toužíte (jako já), našla jsem je i tady u nás (neumím nakupovat přes Ebay:-). Dnes mi dorazily a dceři moc sluší:-)
    http://vyziva-sport.cz/eshop/podkolenky-lisci

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!