středa 6. května 2015

First Aid


Už nějakou dobu jsem toužila po nové lékárničce, ale ne a ne narazit na tu správnou, která by byla nejen krásná a stylová, ale hlavně funkční v tom smyslu, že do ní nacpu úplně všechno a v případě potřeby nebudu muset nervózně přehrabovat ve změti platíček a fáčů. 

A tak jsem na Bonami narazila na tuhle a musela jsem ji mít. Stála teda docela dost, ale nedala mi spát, takže jsem neváhala.



Pro mě jsou ideální ta dvě patra. Nutno říci, že my skoro nemarodíme, takže toho ani moc nepotřebujeme.

K mému zklamání lékárnička dorazila s jakýmsi flekem a menším promáčknutím, což bych za normálních okolností ihned zreklamovala. Jenže už byla poslední a já jsem měla dost práce, tak nebyla kapacita. Ještě to zkusím nějak odstranit, ale zase tak moc to nevadí.

Pokud byste na ní chtěli počíhat, nebo se po ní podívat v zahraničí, je to značka Garden Traiding



V čem máte léky vy?

L.

7 komentářů:

  1. Vypadá úžasně, já mám od téhle firmy GT různé dózy a byla jsem mile překvapená kvalitou materiálu. Jinak léky máme doma v proutěných košíčkách vysoko v polici. Naštěstí tam zůstávají téměř bez povšimnuti.
    Hezké dny, Klárka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych nebyla zklamaná z těch pár vad, tak musím napsat, že ten "plech" je vážně kvalitní. Úplně jiná tloušťka než je běžný u takových věcí. Fakt jinak krásná věc. Holt by to Bonami mělo před odesláním prohlídnout (mají to jinak dokonale zabalený, takže chyba na straně dopravce není), nebo zlevnit jako II. jakost. Jinak GT má všechny ty věci krásný! Určitě rozšířím sbírku.

      Vymazat
  2. Luci, ta je parádní. U nás jsou léky už léta v krabici od bot a nějak mě do teď nenapadlo si na ně něco pořádného pořídit. Takže teď moc z tvého článku nadšená nejsem, protože jsi mi nasadila brouka do hlavy a asi budu zase utrácet :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to se omlouvám:-D. Já zas teď koukám po boxu na šitíčko... To mám totiž v krabici já:-D. Ale možná ho šoupnu do velký dózy Ferm Living (dokud nekoupím tuhle od GT).

      Vymazat
  3. Ja uz na ni koukala na IG a uz jsem si ji mozna i googlovala. Je moc hezka! Ale pro nas by byla moc mala. Mame toho strasne moc, zvlast ted s detma...to se vse jeste zdvojnasobilo o baby verze leku.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Lucko, dóza je moc krásná a zdá se, že i praktická. My máme léky v takové pěkné krabici od kávového setu, kterou mi bylo líto vyhodit, ale potřebovala bych větší, takže ji už několik let beru jako provizorium a vhodný úložný prostor na léky stále hledám...
    V.

    OdpovědětVymazat
  5. dóza je opravdu pěkná, ale na naše potřeby je taky malá .... používám takové papírové krabice z Ikey - něco jako toto: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/80269952/ (ale ty naše už tam neprodávají, jsou lehounce zelené) a máme je v horní skříňce v koupelně. Jedna je pro děti a jedna pro dospělé ....no jo, dvě děti, spousta sirupů na kašel, proti horečce a podobně.... ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!