úterý 27. ledna 2015

Příjemné povinnosti

Skončilo povalování, kdy jsem měla čas jen na vlastní projekty, ale začala mi zase příjemná práce, na kterou jsem se po pár týdnech klidu moc těšila. Podívat se můžete třeba tady. Mám k tomu nového pomocníka - starý a dobrý diář, ale nový a autorský. Moc děkuji Veronice z Ateliéru Ronica, která mi jako obrovskou pozornost zaslala svůj vlastnoručně vyrobený diář. Je opravdu nádherný! Zamilovala jsem se do těch grafických stránek, které jsou podle Veroničiných slov vytvořeny zvláštní technikou s papírem. A chystám pro jednu z nich i čestné místo v obýváku. Viděli jste její grafiku volně ke stažení? Ten motiv hor se mi neskutečně líbí.

A co mi ještě poslední dobou udělalo nebo dělá radost? Je totiž maximálně důležité dělat si neustále něčím radost! Pořád si užívám hrnky House Doctor a termosku Menu a mám nový dlouhý svetr Noisy May. Také nový pruhovaný povlak na polštář z H&M Home. Pak je to hlavně můj muž, je na mě moc hodný. Dítě chválím pořád. A těším se na holčičí wellness víkend s kamarádkou, tak snad opravdu vyjde.











Z čeho se těšíte vy? To mě moc zajímá!

Mějte se hezky...


L.

6 komentářů:

  1. Já se těším na víkend s kamarádkou :-) Je středa, mám lístek na vlak, zabookovaný hotel, děti vypadají dobře, musí to vyjít!!! A jinak se těším z toho, že chodím do práce, sice nemám teď moc času, nemám kdy chodit cvičit, doma nejsou ani ustlané postele, když příjdu z práce, protože děti vypravuje ráno tatínek, ale práce mě opravdu těsí.. A těším se z dvou nových polštářků H&M Home :-) Ten pruhovaný je opravdu parádní, jsem moc spokojená! Diář je teda fakt krásný!

    OdpovědětVymazat
  2. Diář je opravdu moc pěkný.. Já si udělala naposledy radost vázou a živými kytkami. Když je člověk celý týden v práci a pak ho čeká ještě domácnost,tak si to přeci zaslouží ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, ta termoska je perfektní. Já mám od Menu salt and pepper shaker a jsem s nimi taky moc spokojená. Hezký den, Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Těším se až se uvidíme při plnění tvých příjemných povinností :-). A nejen při nich..užijte si víkend holky! A svetr vypadá báječně! Prosila bych fotku v zrcadle :-).

    OdpovědětVymazat
  5. na Menu konvici mám taky spadeno .. je opravdu nádherná. krásné fotky. ... užívej si ...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!