čtvrtek 2. února 2017

Jaro bude žluté

Slečna už má tenisky na jaro. Vybírala si je sama. Snažím se nechávat jí víc prostoru v rozhodování a vždycky jsem zvědavá, co vybere. Jsem překvapená, že nesáhla po růžové variantě. Je pravda, že má ráda žlutou, kterou vnímá jako veselou. 

Botičky jsou od slovenské rodinné firmy RAK a jsou parádní, kvalitní, pohodlné, lehké. Moc se mi líbily i bačkůrky, ale ty jsem zrovna nedávno pořídila. Jejich jedinou "nevýhodou" je fakt, že končí velikostí 28 (zrovna ta naše). 

Ráda podpořím a doporučím každý kvalitní produkt, ať už český, nebo od sousedů. Škoda, že jsem tuhle značku objevila pozdě. Určitě se na Gugenio, kde jsou k dostání, nezapomeňte podívat. 


L.


2 komentáře:

  1. Lucko,díky moc za odkaz na botky,které jsem vůbec neznala! Právě jsem tam objevila hvězdné bačkurky,které nutné potřebuje Šima, tedy spíš maminka;-)Dcera má dobrý vkus.Jen já bych asi sáhla po růžové nebo červené,žlutou v šatníku a botníku vůbec nemám.Já ujizdim na tyrkysové a momentálně i na šedé a tmavé modré;-)

    OdpovědětVymazat
  2. E.bude zářit jako to sluníčko ,botky jsou krásné, veselé.
    My,maminky či rodiče máme pořád tendenci dělat z těch našich zlatíček malá miminka,ale ony už jsou větší s vlastním názorem a měli bychom je nechat ho vyjádřit,např.jako Ty , výběrem bot 😉. Gabča

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!